7. Purum - Ples severočeských patriotů opět pomáhá

21.01.2016 20:28

Již pátým rokem Purum - Ples severočeských patriotů 6.2.2016 pomáhal. Získané prostředky jsou určeny pro handicapované sportovce z atletického klubu zdravotně potižených TJ Nola Teplice.  

Ředitelce klubu Jitce Janouchové jsme předali šek na 70.000,- Kč a dres Petra Čecha vydražil pan Miloš Šubrt za 30.000,- Kč. Přímo na plese jej věnoval nadšenému Ríšovi Jozífkovi. Část výtěžku je určena dětem z Domova pro osoby se zdravotním postižením. 

Moc děkujeme.

Na nápad pomoci handicapovaným sportovcům nás přivedl Ríša Jozífek, který je velký bojovník a sportovec. I přes svůj handicap hraje fotbal se zdravými dětmi a zároveň trénuje atletiku právě za Nolu Teplice. V minulém roce uspořádal náš nadační fond charitativní běh ve prospěch Ríši. Proto chtěl on sám tentokrát podpořit handicapované kamarády Lenku Kadetovou (běh), Daniela Hýnu (běh), Martina Dvořáka (hod koulí a diskem) z klubu TJ NOLA. Všichni tři by rádi jeli na Mistrovství Evropy v atletice do Itálie, a tím zároveň splnili jednu z podmínek k účasti na vysněné Paralympiádě.

Pokud se rozhodnote Vy sami přispět finanční částkou a plnit přání a sny dětem, ke kterým nebyl život vždy spravedlivý, můžete na účet Nadačního fondu Plamínek naděje – číslo 7893538028/5500.

Zpět