GOLFOVÝ TURNAJ S PLAMÍNKEM

16.08.2016 23:48
 

Zveme všechny golfisty, partnery a naše příznivce na  "Golfový turnaj s Plamínkem" v sobotu 10.9.2016 na golfové hřiště - Golf Resort Ústí nad Labem -  www.czgolf.cz . Více než polovina startovního fee bude věnována na nákup speciální sedačky pro handicapovanou Elišku Novotnou.

Informace k turnaji

Zahájení: 10:00  - tzv.Canon start
 
Kategorie:HCP 0 - 18, HCP 18,1 - 36 a HCP 37 - 54 
 
Vítězové jednotlivých kategorií budou obdarováni trofejemi vyrobenými v Chráněné keramické dílně v Krupce. V rámci turnaje bude probíhat jedna vložená charitativní soutěž.
 
Fee900,-Kč
 
Z této částky bude 550,- Kč věnováno handicapované Elišce Novotné, jejíž diagnózou je dětská mozková obrna, hydrocefalus a tuhnutí svalů. Vybraná částka bude sloužit na koupi Rohové sedačky Leckey za 19.000 Kč, která Elišce umožní sedět samostatně na zemi, protože Eliška v současné době pouze leží. 
 
Registrace na: www.cgf.cz
 
Dnem Vás provede Adam Carda a pro negolfisty je připravena akademie, seznámení s hrou a driving. Po celý den bude připraven pro hráče pitný režim s minerální vodou - ONDRÁŠOVKA.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Eliška Novotná
 
Eliška je 10 letá holčička s těžkým zdravotním postižením. Má Dětskou mozkovou obrnu,hydrocefalus (v hlavičce zavedenou hadičku, která ji odvádí mozkomíšní mok do bříška, )je spastická (tuhnutí svalů),trpí epilepsí i vadou zraku. Eliška je plně odkázána na pomoc ostatních (nechodí, nesedí, ani se nenají), přesto je velmi veselá a ráda ostatním rozdává radost. Pro zlepšení svého života potřebuje Eliška spoustu speciálních rehabilitačních pomůcek. Jednou z nich je i sedačka Leckey nebo lázeňský pobyt v Klimkovicích, který stojí 50 tisíc kč.
 
 
 

 
 
 
Zpět